donderdag 06 mei 2021

E Events

Mantelzorgbijeenkomst ‘rouw en verlies’

Wassenaar - 25 augustus van 13.30 – 15.30 uur, UVV lokaal van Heeckerenhuis ( op de begane grond, links van de trap). Anne Remijn is rouw en verliesbegeleider in haar praktijk Eb en Vloed in Voorschoten. Zij begeleidt individuen, gezinnen en groepen, verzorgt lezingen en trainingen. Ze coördineert vrijwilligers van Humanitas Steun bij Verlies en is vrijwilliger bij Stichting Achter de Regenboog en inloophuis Scarabee in Leiden. Zij is tevens schrijfster van het boek ‘Papa, waar ben je?’ (2015) over verlies door dementie.

In haar lezing zal ze ingaan op de diverse vormen van verlies waarmee we in ons leven te maken kunnen krijgen, rouwmodellen uitleggen aan de hand van voorbeelden uit haar praktijk en eigen leven. Ze zal vertellen over diverse rouwreacties zoals gevoelens en overlevingsmechanismen en het leren omgaan met verliezen. Anne maakt in haar presentatie gebruik van symboliek, gedichten en helende verhalen. Er is ruimte voor het stellen van vragen en reageren op de lezing.

Van te voren kunt u zich aanmelden bij Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar, Ank Stout, Mantelzorgconsulent op e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 070-5110648