donderdag 29 juli 2021

E Events

Wassenaarse Vrijwilligersfeest op 7 oktober

Wassenaar - Tijdens het vrijwilligersfeest op vrijdagavond 7 oktober a.s. worden de winnaars van de Wassenaarse vrijwilligersprijzen 2016 bekend gemaakt en gehuldigd. Bovendien is er een sprankelend optreden van cabaretière Hester Macrander, die haar geestige conference ook op het zo belangrijke vrijwilligerswerk zal toespitsen. Heb jij een geldige Wassenaarse Vrijwilligerspas? Dan heb je gratis toegang tot het vrijwilligersfeest, samen met je partner of introducé(e). Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer informatie over het feest, hoe je aan te melden en hoe je in aanmerking komt voor de Wassenaarse vrijwilligerspas. Ben je (nog) geen vrijwilliger? Misschien is een van onderstaande vacatures een uitdaging voor jou? Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 uitstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar en omgeving. Ga vrijblijvend langs en ontdek welke vrijwilliger in jou schuilt.

* Begeleiders project samen winkelen (vacaturecode A 044): Voorkom isolement bij zelfstandig wonende ouderen en mensen met een beperking. Ga er af en toe samen op uit om te winkelen of boodschappen te doen evt. met hulp van de Bij-Bus. Je maakt een wereld van verschil.
* Of maak het gezellig aan de ontmoetingstafel voor ouderen in onze mooie bibliotheek op vrijdagmiddagen van 15 tot 17 uur als gastvrouw/-heer (vacaturecode A 085). Breng ouderen met elkaar in contact.
* Zonder bestuur geen vereniging. Scoutingvereniging Willibrord zoekt een enthousiaste Secretaris (vacaturecode B 087) die het bestuur wil komen versterken.
* Wil jij jongeren enthousiast maken voor onze mooie natuur? Geef natuureducatie als zgn. “Wachter” (vacaturecode D 011) tijdens een reeks van 3 dagen (bijv. 3 maandagen of dinsdagen enz. na elkaar) aan leerlingen van groep 5/6 in de periode april-oktober in Meijendel. Je krijgt een training vooraf.

Meer weten over deze of andere vrijwilligersvacatures of over het vrijwilligersfeest en hoe de vrijwilligerspas aan te vragen? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.