zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 38 2016

Wassenaar - Ben jij al vrijwilliger? Bijv. bij je sportclub of in de buurt, in het museum, voor een belangenvereniging, voor dierenwelzijn of natuur, voor een goed doel, tijdens een evenement, in het verpleeghuis van je (groot)ouders? Er zijn zoveel mogelijkheden om je inzetten voor de samenleving en zo de kwaliteit van ons leven hoog en betaalbaar te houden. Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 vacatures in je eigen omgeving. Sluit je aan bij de duizenden dorpsgenoten die al actief zijn als vrijwilliger. Vrijwilligers maken het verschil!

* Houd kwetsbare Wassenaarders gezond en bezorg een of meerdere dag(en) per week een warme maaltijd aan huis met je eigen auto tussen 11.30 en 13.15 uur als maaltijdrijder (vacaturecode C 001). Je haalt de maaltijden op bij het Van Ommerenpark.
* Duinstede zoekt voor haar cliënten wandelvrijwilligers (vacaturecode A 100) die met bewoners een ommetje willen maken en een kopje koffie willen drinken op dinsdag tussen 14 en 16 uur. Ook bezoekvrijwilligers (vacaturecode A 038) die eenzame mensen af en toe bezoeken voor een praatje, koffie o.i.d. zijn zeer welkom. Je voorkomt zo eenzaamheid en maakt een wereld van verschil. Ook heren zijn zeer welkom.
* Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar zoekt administratieve hulp (vacaturecode B 072). Je gaat bij zelfstandig wonende ouderen helpen met de administratie en het contact met instanties.
* Philadelphia kan iemand met groene vingers gebruiken (vacaturecode D 028) om de voor- en achtertuin in topvorm te houden. Zorg jij dat de locatie Rodenburg in topvorm blijft voor de bewoners?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Jaarlijkse vrijwilligersfeest op 7 oktober in de Warenar

Met je vrijwilligerspas hebben jij en je partner/introduce gratis toegang tot het jaarlijkse vrijwilligersfeest op vrijdagavond 7 oktober a.s. Cabaretière Hester Macrander zal op geestige wijze vrijwilligerswerk op de korrel nemen en de jaarlijkse vrijwilligersprijzen zullen worden uitgereikt. Geef je nu op bij de Vrijwilligerscentrale o.v.v. je pasnummer! Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer informatie over de mogelijkheden van de vrijwilligerspas (korting bij tientallen bedrijven) en hoe deze aan te vragen.