maandag 10 augustus 2020

S Sport

Sportief, actief, gezellig: Kom tafeltennissen!

Wassenaar - De afdeling Tafeltennis van Sportvereniging Snel en Lenig heeft weer plaats voor nieuwe leden. Heb je zin om lekker sportief bezig te zijn, kom dan eens geheel vrijblijvend bij ons tafeltennissen. Zowel jongeren als volwassenen zijn welkom.

We spelen iedere woensdagavond in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. Een ervaren trainer is aanwezig om je de eerste beginselen van tafeltennis bij te brengen of om je techniek te helpen verbeteren. Naast de wekelijkse trainingen worden er regelmatig leuke toernooien georganiseerd, zoals een lachen-gieren-brullen toernooi, een ouder-kind toernooi en clubkampioenschappen. Er zijn ook mogelijkheden om in competitieverband te spelen tegen ander tafeltennisclubs in de regio.

Jongeren spelen van 19.00 - 20.30 uur en volwassenen van 20.30 - 22.30 uur. De eerste twee lessen zijn altijd gratis! De contributie per half jaar bedraagt € 47,50 voor jongeren en € 52,50 voor volwassenen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je een e-mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief