woensdag 23 juni 2021

E Events

8 tafels bij klaverjassen Run for Rio

Wassenaar - Afgelopen donderdagavond (6 oktober) organiseerde de stichting Run for Rio wederom een klaverjasavond voor het goede doel. Er deden 32 zeer enthousiaste klaverjassers mee.

Opbrengst: fantastisch
Zoals altijd stelde Huize Willibrord haar grote zaal gratis ter beschikking. En achter de bar was een medewerkster van Huize Willibrord aanwezig (nogmaals veel dank!) om alle deelnemers van een kopje koffie en een drankje te voorzien, geholpen door Elli Kortekaas en Annette v.d.Kooij. Daarnaast had een aantal particulieren en bedrijven er weer voor gezorgd dat er heel mooie prijzen te verdienen waren en dat de tafels voor de loterij ook goed gevuld waren. Zo waren er meerdere flessen wijn en champagne, bolletjes van de firma Overdevest en echt bier uit Wassenaar van Crooked Spider. De totale opbrengst van deze klaverjasavond bedroeg daardoor 443 euro en was mede te danken aan Elli en Annette die veel lootjes weer aan de man/vrouw wisten te brengen.

Prijswinnaars
Alhoewel de gezelligheid ook “troef” is bij de klaverjasavonden van Run for Rio, zijn er natuurlijk toch ook altijd prijswinnaars. Deze avond werd er wederom gekaart door individuele mensen en door koppels. Bij de koppels ging de eerste prijs (een lekkere fles champagne) naar het dameskoppel Donker en Groenewegen met 5586 punten!!!!! De tweede prijs was voor het dameskoppel Knijnenburg en Klooster met 5181 punten. De poedelprijs ging naar het dameskoppel Abbenhuis en v.d. Ham (3350 punten).
Bij de individuele kaarters ging de eerste prijs naar Jan Noordover; hij haalde maar liefst 5232 punten en was dezelfde winnaar als in maart. Tweede werd Ineke van Breukelen met 5212 punten. De poedelprijs ging hier naar Thea Zijl met 3964 punten. De organisatie, het koekje, de kaas, de worst (met mosterd) en de nootjes werden deze avond verzorgd door Annette v.d.Kooij.

Klaverjassen in maart 2017
De organisatie binnen Run for Rio heeft al meteen een nieuwe datum geprikt voor de volgende klaverjasavond. Deze avond zal worden gehouden in het voorjaar van 2017, te weten op donderdag 9 maart. Dus noteert u deze avond vast in uw agenda en wees erbij om de gezelligheid niet te missen en wellicht nog een mooie prijs te winnen.

Verdere informatie
Was u verhinderd om afgelopen donderdagavond te komen en wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw donatie overmaken op onze bankrekening. Regelmatig wordt u door de stichting Run for Rio op de hoogte gehouden over de stand van zaken van het project in Kenia. Hier ondersteunt Run for Rio een project van de stichting Macheo, die zich bekommert om straatkinderen, maar ook zorg draagt voor jonge moeders en kansarme gezinnen. Hierbij vindt deze stichting onderwijs van groot belang om jongeren een betere toekomst te geven. Ook verwijzen wij u graag naar de website (www.runforrio.com), waar u uitgebreide informatie kunt vinden over dit project.
Wilt u meer weten? Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook mailen of bellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of John Schrader (secretaris), telefoon 070-5176236.
Wilt u nog een gift overmaken, dan volgt hier het nummer: NL 21 INGB0000193157. Met dank voor uw bijdrage.