woensdag 12 mei 2021

S Sport

S.V. Wassenaar heeft nieuwe shirtsponsor

Wassenaar - De afgelopen jaren prijkte Alarma33 op de shirts van zowel de dames als de heren van SV Wassenaar. Dit jaar hebben de dames zelfs een primeur. De twee damesteams van SV Wassenaar worden in de nieuwe lijn van Liona Soccer gestoken.

Maar bij de heren is het niet alleen Alarma33 dat het team het komende jaar sponsort. Het verkeersregelaarsbureau Roadflow van Ruud Ruigrok van de Werve en Frans Bosman gaat het team ook ondersteunen. Roadflow staat op de borst van de Kerkehouters, terwijl op de broeken Alarma33 staat. Een succes voor de sponsorcommissie van SV Wassenaar. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt door o.a. Carl Verburg en Walter Scherpenhuizen om veel bedrijven aan SV Wassenaar te binden.

Roadflow directeur Ruud Ruigrok van de Werve zelf is ook zeer tevreden met de overeenkomst met de Kerkehouters: De Wassenaarder ziet SV Wassenaar als een mooie uitdaging: “Mijn compagnon Frans Bosman is een voetbaldier pur sang. Hij heeft de afgelopen jaren SV Wassenaar enorm gesteund. Mijn hart ligt ook bij het voetbal. Nu wij samen de handen ineen hebben geslagen met Roadflow, was het een kleine stap naar sponsoring van SV Wassenaar.

Samen met andere bedrijven hopen wij uiteraard het damesvoetbal in Wassenaar naar een hoger niveau te tillen. Maar ook de heren moeten vooruit. De sportieve derby tussen SV Wassenaar en Blauw Zwart is nu al een genot om te zien. Maar graag zou ik binnen afzienbare tijd dit in een hogere klasse willen zien. Ik hoop dat Frans Bosman en ik een goede bijdrage kunnen leveren aan de samenleving van de gemeente Wassenaar met het steunen van SV Wassenaar.”