zaterdag 25 mei 2019

S Sport

Wassenaar laat zon schijnen tegen SVC

Wassenaar - De sportieve burenruzie op Sportpark Kerkehout tussen de vrouwen van Wassenaar en de Scheveningse Voetbal Combinatie werd beslecht in het voordeel van Wassenaar. De twee strijdende kemphanen lieten aantrekkelijk spel met voldoende scoringsmogelijkheden zien. De einduitslag werd 8-2 voor Wassenaar met schitterende doelpunten van beide teams. Een dik verdiende overwinning voor de groen-witte formatie van coach Jaap van Wissen waarbij het doel van dit seizoen vorm begint te krijgen.

De doelpunten werden gescoord door Debby Zandbergen die SVC in het begin van het duel op voorsprong bracht. Romy Scherpenzeel bracht de stand weer in balans. In de twintigste minuut scoorde Andrea Ruggiero en 2-1 met vervolgens een loepzuivere hattrick van Romy Scherpenzeel. Een overtuigende 5-1 stand prijkte bij rust op het scorebord.

Wassenaar nam gas terug liet SVC ’08 het spel maken in een lager tempo. Wel technische opvallend voetbal waarbij individuele klasse de boventoon voerde. Romy Scherpenzeel tekende voor de 6-1 met een fraaie droge knal. De meiden van Patrick Janssen en Jacqueline Spaans kregen daarna nog voldoende mogelijkheden echter Wassenaar sluitpost Jet van Schie passeren was er niet bij.

Met een schitterend genomen vrije trap scoorde Marcela Cabrera voor de Alarma meiden de 6-1. Wel met dank aan sluitpost Marcha Engels die het leer door de vingers liep glippen. Voor SVC scoorde na veel mogelijkheden Bien van Berkel de tweede treffer.

In de allerlaatste minuut opnieuw een perfecte vrije trap van Marcela Cabrera die de eindstand op 8-2 bepaalde. Het zonnetje schijnt heel duidelijk op Sportpark Kerkehout. De koers is uitgezet en het doel voor de meiden van Wassenaar meer dan duidelijk.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief