woensdag 23 juni 2021

E Events

Bazaar 2016 bij NPB

Wassenaar - Op vrijdag 4 november van 13.00 - 17.00 uur en op zaterdag 5 november van 11.00 - 14.00 uur treft u in het gebouw van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB de bazaar aan. Ook dit jaar is de bazaarcommissie erin geslaagd om een uitgebreide collectie gebruiks- en/of cadeauartikelen bijeen te brengen. Wat dacht u van een mooi hobbelpaard als sinterklaascadeau voor uw kind of kleinkind, sieraden, sjaals en heerlijke homemade jams en chutneys voor u en de uwen? Wellicht bent u meer genteresseerd in elektrische apparatuur, lampen, glaswerk en andere kleinmeubelen. Ook dan zal er beslist iets van uw gading bij zijn!

Een deel van de opbrengst van de beurs gaat naar de Stichting Orion in Rotterdam, die een zorginstelling exploiteert voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De stichting beschikt over 15 woonlocaties waar de clinten kunnen wonen en werken. Onder professionele begeleiding weven zij stoffen, waarvan zij onder meer prachtig gekleurde sjaals maken. Orion staat op de bazaar met een eigen kraam, waar ook kerstartikelen verkrijgbaar zijn.

De vrijdag wordt afgesloten met een geheel verzorgde veilingborrel met een bijzondere bijdrage van de dominee, Marthe de Vries, als veilingmeester. Deze borrel
is toegankelijk voor zowel onze leden en begunstigers als hun introducs. Evenals voorgaande jaren zullen er weer verscheidene diensten van leden/begunstigers voor leden/begunstigers worden geveild.