dinsdag 28 september 2021

K Kunst & cultuur

Simone Roerade zingt in Theater Warenar

Wassenaar - Simone Roerade verzorgt de eerstkomende editie van het muzikale Theatercafé van Warenar. Dat is een serie gezellige concerten op de zaterdagavond. Op zaterdag 29 oktober zingt zij, op de piano begeleid door Rob Geboers. de sterren uit de lucht in het theatercafé van Warenar. Het concert begint om 20.15 uur maar de zaal is al open vanaf half 8. Voorafgaand aan het optreden zal Frans Graafstal toepasselijke plaatjes draaien. Een kaartje kost slechts € 7,50, zodat iedereen kennis kan maken met dit sfeervolle initiatief. Kaarten bestellen kan via www.warenar.nl of ’s avonds aan de zaal.

Een van de allersterkste en mooiste soul-stemmen van Nederland. Simone Roerade werd in de jaren 90 bekend als zangeres van Candy Dulfers Funky Stuff en tourde daarmee de hele wereld rond, formeerde daarna haar band Hips en zong in de jaren daarna met vele grote artiesten en allerlei combinaties.

In deze voorstelling gaat ze terug naar de roots van haar genre en haar stem en wel in een zo klein mogelijke setting waardoor haar exceptionele kwaliteiten meer in het brandpunt komen te staan. In een zoektocht naar de wortels van haar muziek komt ze uit bij the blues en Simone zou Simone niet zijn als dat niet gepaard ging met alle zijstraten die daarin bewandeld zijn. Van gospel tot jazz en van soul tot funk. Ze mixt daarbij klassiekers met haar eigen stukken.

Simone Roerade - zang
Rob Geboers – piano en Hammondorgel

Kaartverkoop
U kunt genieten van Simone Roerade en Rob Geboers op zaterdag 29 oktober in Theater Warenar. Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 7,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.