woensdag 12 mei 2021

S Sport

JO7 veel te goed voor leeftijdgenoten

Wassenaar - De jeugd van Leidschenveen bleek afgelopen zaterdag geen partij voor de jonkies van SV Wassenaar. In twee partijtjes maakten het door Roadflow gesponsorde team gehakt van Leidschenveen.

Het lijkt bijna dat SV Wassenaar JO7 niet meer is te stoppen. Iedere week vliegen de ballen links en rechts in het net. De snelle Harrison en de balvaardige Leo scoren er op los. Marc verdeelt het spel achter deze talentjes en Viano rent onvermoeibaar iedereen eruit. En ook hij scoort bij de vleet. Wassim, Ishaan en Awan gaan inmiddels mee met dit niveau en beginnen ook te scoren. Komt daarbij de het talent Luca zo gemakkelijk voetbalt. Nog geen 6 jaar, maar zoveel overzicht en zo’n traptechniek. Uniek!

Afgelopen zaterdag deed Marc niet mee, maar pakte Josh dit op. Het was genieten, maar één ding is zeker. Dit team moet hogerop. De meeste zijn nog geen 6 jaar, dus het team kan fysiek nog niet naar JO9. Maar in overleg met wedstrijdsecretaris Rob Wessel moet gekeken worden of er teams zijn met gelijkwaardige spelertjes. Anders stagneert de ontwikkeling van deze super talenten.

As zaterdag speelt het team om 09.30 uur thuis tegen Wilhelmus.