Koploper slaat aanval op 1e plaats genadeloos af

28 november 20162 minute read

Wassenaar – Na een wedstrijd met 2 gezichten verlieten de Blauw-Zwartspelers en technische staf met gebogen hoofden het veld, zich afvragend hoe dit heeft kunnen gebeuren. De eerste minuten waren voor de gasten, die onze verdediging stevig onder druk zetten. Blauw-Zwart kreeg de bal maar niet weg uit de zestien.

Daarna kwam er een periode dat er wat meer rust kwam op het middenveld. Er kwam een aantal aardige aanvallen, opgezet door met name Wilmar van de Ham en de keihard werkende Kim Theil. En zowaar, na een snelle aanval over links was het Adrian Koziel, die zich niet van de bal liet zetten, goed door ging en met een bekeken hard schot in de verre hoek 1-0 maakte. Aan de andere kant moest keeper Mike van Zonneveld een paar keer handelend optreden, wat hem goed afging.

Na de thee kreeg de wedstrijd een heel ander aanzien. Oegstgeest schroefde het tempo op en de toeschouwers zagen dat het elftal van Blauw-Zwart steeds zwaarder onder druk werd gezet. Al in de 48e minuut werd het 1-1 en in het verdere verloop van de tweede helft bouwde Oegstgeest de stand, na felle aanvallen, uit naar – 5. Bij een 1-3 stand kreeg Blauw Zwart nog een prima kans op 2-3, maar helaas ging de bal niet in het open doel, maar hoog over. Met Maarten Hoogduijn voor Stuart Hooijmans probeerde trainer Jos van de Helm nog de bakens te verzetten, maar helaas, het mocht niet baten.

A.s. zaterdag speelt de Lagerberg Verhuisgroep formatie weer thuis, ditmaal tegen V.V.S.B. uit Noordwijkerhout. Laten we hopen dat er dan wel punten gepakt worden.