dinsdag 11 mei 2021

S Sport

Kerstsfeer bij Dansstudio Snel en Lenig

Wassenaar - Zondagmiddag 11 december beloofd een gezellige middag te worden bij Dansstudio Snel en Lenig. Die middag is er een open dag in het CvB (Fabritiuslaan 2). Diverse dansgroepen gaan een demonstratie geven. Dit alles op kerstmuziek om alvast in de kerstsfeer te komen. Ook is er gelegenheid om proeflessen mee te dansen.

Bij Dansstudio Snel en Lenig zijn er lessen te volgen in klassiek ballet, streetdance en hiphop. Zoals elk jaar wordt ook dit dansseizoen afgesloten met 2 dansvoorstellingen. Volgend jaar staan deze gepland op 10 en 11 juni 2017. Leerlingen die graag meedansen met deze voorstellingen worden van harte uitgenodigd om vooral 11 december te komen kijken en mee te dansen tijdens de proeflessen. Na de kerstvakantie wordt namelijk gestart met de trainingen voor de dansvoorstellingen.

Dus kom kijken en doe mee! De open dag start om 14.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur.
Voor het programma: kijk op onze facebookpagina (Dansstudio Snel en Lenig), op onze site, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.