maandag 06 juli 2020

E Events

Aanstaande zondag Puur Natuur Kerstmarkt!

Wassenaar - Zondag vindt in de van Hogendorpstraat de eerste kerstmarkt plaats. Picknicktafels, de kerstman, muziek en heel veel mooie kramen gaan ervoor zorgen dat Wassenaar zich die middag heel welkom zal voelen op deze eerste editie van de kerst Puur Natuur Markt.

Style Culinair zal weer heerlijke kippen roosteren, de eerste groene olijfolie zit in mooie flessen, de kerstboeketten worden met feestelijke linten opgebonden, de speciale kerstbroodjes, kerstcakes en taarten schuiven straks in de oven, de Hollandse groentes komen vers van het land en de paté’s , hammen en kruidige worstjes liggen te rijpen voor de feestelijke kerstdagen. Lokale honing, boerenkazen, wijn, jams en gelei van wildpluk en moestuin staan klaar om op deze streekmarkt verkocht te gaan worden. Er valt dus van alles te proeven en te beleven. Je kunt er voor de laatste originele kerstcadeautjes en boodschappen terecht , maar ook voor een feestelijk hoedje of haaraccesoire bij de hoedenmaakster, unieke kerstballen van keramiek, bijzondere hammandoeken van biologisch katoen of de stand bezoeken van de beeldhouwster Emilie die met de stichting ‘Van ons voor ons’ een beeldengroep gaat realiseren in Wassenaar.

Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom op deze kerstmarkt. Dan kunt u na een rondje door het dorp en over de kerstmarkt aanschuiven aan één van de tafels voor een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolade dat u wordt aangeboden. We hopen U daar te ontmoeten !

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief