zaterdag 18 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 51 2016

Wassenaar - Goede voornemens voor 2017? Zoals je (meer) gaan inzetten voor anderen, een goed doel of de samenleving? Misschien bij je eigen club of vereniging of in je eigen buurt? Of bijv. als maaltijdenrijder, in de dierenopvang of tijdens evenementen enz. enz. Ontdek, net als miljoenen Nederlanders, hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen. Je leert nieuwe mensen kennen en nieuwe vaardigheden, of je draagt juist jouw kennis over. Je helpt mee om het niveau van leven van alle Nederlanders hoog én betaalbaar te houden. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale en neem een kijkje in de vacaturebank waar je steeds zo’n 100 uitstaande vrijwilligersfuncties in Wassenaar en omgeving treft. Ontdek de vrijwilliger in jezelf.

* Bij “Stoomtram Katwijk Leiden” ontdek je de sfeer van vroeger, toen stoomtreinen nog zorgden voor het vervoer van mensen en goederen. Help mee dit unieke museum in stand te houden. Welke enthousiaste mensen met groene vingers stappen in als Medewerkers Groenonderhoud (vacaturecode D 013)? Maar ook cultuurliefhebbers die zich willen inzetten als Medewerker Treindienst, Suppoost of Kassamedewerker (vacaturecode F 003) zijn van harte welkom. Ook zoekt men spoorliefhebbers met 2 rechterhanden (Vacaturecode L 004, bijv. schilderen, lassen, draaien, frezen enz.) die het materieel willen helpen onderhouden.
* Het Humanistisch verbond zet zich in voor vrije meningsuiting, zelfbeschikking, vrijheid en gelijke behandeling in een humane, tolerante samenleving. Wie wil voor de Stichting een luisterend oor bieden aan Wassenaarders met levensvragen over bijv. zingeving, ouderdom, ziekte of verlies?
* Alzheimer Nederland zet zich in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Zij zoeken een medebestuurder die zich binnen de afdeling Haaglanden gaat inzetten op o.a. het gebied van voorlichting en vrijwilligersbeleid. Ben jij die betrokken Bestuurder (vacaturecode B 095) die hier voor gaat in 2017?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur (In de kerstvakantie 24/12-9/1 gesloten). Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Fijne Feestdagen
De medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar wensen de duizenden actieve vrijwilligers in Wassenaar, de vele nieuwe vrijwilligers die in 2017 hopelijk in hun voetsporen gaan treden, en alle vrijwilligersorganisaties in Wassenaar heel fijne feestdagen.