Skip to content

In HMC snel van de pijn af bij hernia en kanaalstenose

10 februari 20172 minute read

Wassenaar – Vanaf 16 februari 2017 kunnen patiënten met een rughernia, nekhernia of kanaalstenose terecht bij Neurospine in HMC (Haaglanden Medisch Centrum). Neurospine is een samenwerking tussen negen neurochirurgen met veel ervaring in operaties aan de wervelkolom. Bovendien zijn de wachttijden kort: zo treft de patiënt altijd een ervaren chirurg en is snel van zijn klachten af.

Met een verwijzing van de neuroloog kan iedereen een afspraak maken bij Neurospine. De polikliniek is aanwezig in alle locaties van het ziekenhuis: HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde. De wachttijd tot een eerste afspraak is maximaal een week. Is een operatie nodig? Dan kan de patiënt binnen twee weken worden geopereerd. Operaties vinden altijd plaats in HMC Antoniushove.

Gespecialiseerd team
Het team van Neurospine bestaat uit negen neurochirurgen en vier medewerkers die hen ondersteunen bij de diverse onderzoeken en behandelingen. In de operatiekamers staat altijd een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team klaar. Als het nodig is, kan de neurochirurg makkelijk en snel overleggen met andere specialisten in het ziekenhuis. Hierdoor zijn ook patiënten met andere medische klachten, zoals bijvoorbeeld hartklachten of diabetes, welkom bij Neurospine. Het team van Neurospine verwacht jaarlijks zo’n 1.200 patiënten snel en goed te kunnen behandelen. Patiënten met klachten aan de wervelkolom hebben vaak erg veel pijn en worden belemmerd in hun dagelijkse activiteiten, zowel privé als op het werk.

Tags

HerniaHMCWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top