Skip to content

Inschrijving Wassenaarse Poldercross

18 februari 20172 minute read

Op zaterdag 11 maart is de inschrijving voor de Wassenaarse Poldercross, die samenvalt met de inschrijving voor de Wassenaarse Sport- en Speldagen. Dit vindt plaats op de locatie van Scouting van Woesik tussen 10.00 en 11.30 uur. Dan zijn ook alle Wassenaarse kinderen welkom om te hutten te bouwen onder begeleiding van de leiding van Scouting van Woesik. Trek oude kleren aan en neem je hamer mee.

Dit jaar gaan op vrijdagavond 23 juni wederom eerst de kinderen van start. Daarna de recreatie en als laatste de wedstrijdlopers. De Stichting Spelenderwijs organiseert de poldercross al weer voor de 5e keer. Een heus lustrum, dat we extra gaan vieren met sfeervolle muziek en een extra aantrekkelijk parkoers. En natuurlijk vindt alles plaats op de gezellige boerderij van de familie den Hollander aan het Ammonslaantje. De kenners weten het al. Na de oorverdovende knal met carbid rennen de lopers het weiland in en plonsen daar de eerste moddersloot in. Het massaal toegestroomde Wassenaarse publiek kiest vaak de locatie op het fietspad langs de Wassenaarse Wetering. Daar hebben zij prima zicht als de lopers door de Wetering naar de andere kant zwemmen, uit het water klimmen om hun tocht te vervolgen door de weilanden en poldersloten aan de overkant. Vanaf dat punt wordt de route anders dan de andere jaren. De parkoersbouwers hebben mooie plannen, maar houden die geheim tot 23 juni. Schrijf u in en ervaar wat uw voorgangers ook hebben ervaren: veel plezier en veel uitdaging. Zeker ook geschikt voor sterke papa’s en stoere mama’s, die hun kinderen laten zien wat zij kunnen en durven. En schrijf uw kinderen, die ouder zijn dan 9 jaar ook in. Plezier voor iedereen!!

Tags

InschrijvenPoldercrossWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top