Skip to content

Mindfulnesstraining van start op 10 maart 2017

18 februari 201734 second read

Wassenaar – 10 maart, vrijdagochtend start van de mindfulnesstraining (MBSR) in Wassenaar! Ervaar je veel stress in je werk of in je dagelijkse leven? Heb je het gevoel dat je op de automatische piloot door het leven gaat? Pieker je veel, heb je moeite om dingen los te laten en/of slaap je slecht en heb je weinig energie? Dan zou dit wel eens een goede training voor je kunnen zijn!

In de training leer je patronen doorbreken, gedachten herkennen, stresssignalen opmerken. waardoor je beter gaat slapen, minder piekert, meer geniet van de dingen en meer energie ervaart. Wil je meer weten? Kennismaken of je opgeven? Meer informatie vind je op de website: www.epiphanycoaching.nl/mindfulness

Tags

Epiphany CoachingMindfulnessWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top