Skip to content

Team 173/éénxfflopen Roparun en de White Party

19 februari 20172 minute read

Wassenaar – Het team 173/éénxfflopen neemt voor de derde keer deel aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Parijs/Hamburg naar Rotterdam. Team 173/éénxfflopen loopt het traject van Parijs naar Rotterdam, dat 522 km lang is en nonstop wordt afgelegd. De start is op 3 juni 2017 in Parijs en de finish op de Coolsingel in Rotterdam op pinkstermaandag 5 juni 2017.

Het doel van dit evenement is om naast de sportieve prestatie zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Alweer een inzameling om geld zult u denken. Maar dit doel is zo uniek. Het gaat hier om mensen met kanker die paliatieve zorg verdienen. Dat wil zeggen zorg voor mensen die wellicht niet meer beter worden, maar voor wie de kwaliteit van hun leven wordt verbeterd door de acties van de Stichting Roparun, die o.a. aan talloze ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en hospices gelden schenkt.

Het team 173/éénxfflopen is derhalve druk doende, naast haar intensieve training, geld in te zamelen. Dat kan door de verkoop van loten, sponsoring, collectes, enz.

Het team 173/éénxfflopen heeft echter ook twee unieke acties op het programma staan. Eén van die acties is het organiseren van de White Party.
De White Party is een dansfestijn in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. Zie de bijgevoegde affiche.
Dit festijn wordt gehouden op zaterdag 22 april 2017 van 21.00 tot 01.30 uur.
De entree bedraagt € 10 in de voorverkoop, te bestellen via eenxfflopen@outlook.com of aan de zaal à € 12,50. De dresscode is White.

Komt daarom allen naar sporthal De Schulpwei en steun uw medeburgers, die dit hard nodig hebben. Wilt u de Roparun op andere wijze steunen dan kan dat door een donatie op bankrekening NL90INGB0006662494 t.n.v. éénxfflopen te Hazerswoude.
Heel hartelijk dank daarvoor.

Wilt u meer lezen over team 173/éénxfflopen kijk dan op www.eenxfflopen.nl.

Tags

EénxfflopenRoparunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top