Skip to content

Oplichter geeft zich uit voor thuiszorgmedewerker

4 maart 201745 second read

Wassenaar – Zorgaanbieder Florence waarschuwt dat er een oplichters aan het werk zijn die zich uitgeven voor medewerkers van de thuiszorg. Florence is van deze praktijk op de hoogte gebracht door een cliënt uit Rijswijk. Op 1 maart stonden er twee vrouwen voor zijn deur die zich voordeden als medewerkers van de thuiszorg. Toen de vrouwen vertrokken bleek de bankpas van de cliënt gestolen te zijn. De cliënt heeft aangifte gedaan bij de politie.

Deur niet openen voor onbekende medewerkers
Florence adviseert haar cliënten de deur niet open te doen voor medewerkers die zij niet kennen. Mocht er twijfel bestaan over de identiteit van de medewerker, dan mag er altijd gebeld worden naar het telefoonnummer van het Florence thuiszorgteam dat de zorg verleent.

Persoonlijk op de hoogte
De verzorgenden en verpleegkundigen van Florence brengen de cliënten persoonlijk op de hoogte van de oplichterspraktijken en de eventuele voorzorgsmaatregelen die zij kunnen treffen.

Tags

FlorenceOplichtersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top