Skip to content

Tijdreizen met Spelenderwijs op 11 maart

6 maart 201755 second read

Wassenaar – Een reis in de tijd. Spannend voor vele kinderen. Jij kunt ook mee op reis, als je meedoet aan de Sport- en Speldagen op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 augustus 2017. En de enige mogelijkheid om je aan te melden voor de Sport- en Speldagen is aanstaande zaterdag 11 maart. De inschrijving is op de locatie van Scouting Van Woesik tussen 10.00 en 11.30 uur.

Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje in hetzelfde team komen, zet dat dan op het inschrijfformulier. Je moet wel in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8 van de basisschool zitten. Zit je nu nog in groep 2 dan moet je helaas nog een jaartje wachten, want we zijn niet verzekerd voor jouw deelname. Ieder team heeft ongeveer 12 kinderen en 2 leiding. Alle teams doen mee aan spannende spellen en uitdagende sportonderdelen. Dit jaar reizen we naar het verleden en naar de toekomst.

Ruim 100 vrijwilligers organiseren de altijd gezellige Sport- en Speldagen. We zijn nog op zoek naar jongeren vanaf 16 jaar die een team kinderen willen begeleiden? Ontmoet op die leuke nieuwe vrienden. Geef je op bij Ingrid Bellekom 0616669286 of stuur een mail naar Leo.bellekom@ziggo.nl.

Tags

SpelenderwijsSport- en speldagenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top