Skip to content

Bevers vieren verjaardag Professor Plof

6 april 20172 minute read

Wassenaar – De bevers (meisjes en jongens van 5-7 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam hebben in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 april de verjaardag van Professor Plof gevierd. De professor was namelijk jarig en hij had daarom de bevers uitgenodigd om naar zijn verjaardagslogeerweekend te komen.

Toen de bevers op scouting kwamen vertelde de Professor wat voor leuks ze gingen doen. De professor nam de bevers mee naar Monkey Town Den Haag, dit vonden de bevers natuurlijk super leuk en na de opening gingen de bevers snel op pad. In Monkey Town werd vervolgens lekker gespeeld en geklommen. Rond etenstijd gingen de bevers weer terug naar scouting. De professor had een echte verrassingsmaaltijd met frikandellen en patatjes. Dit werd door de bevers wel gewaardeerd. Na het eten gingen de bevers even lekker buiten spelen. De leiding was ondertussen druk bezig om van het welpenlokaal een heuse disco te maken. Na de disco en nog een kampvuurtje gingen de bevers lekker slapen.

Zondagochtend werden de bevers al vroeg wakker. Na het ontbijt en het opruimen van de slaapspullen gingen de bevers ouderwetse kinderspelletjes spelen. De leiding en de professor hadden diverse spelletjes voorbereid. Zo was er ezeltje prik, snoephappen uit water, cakejes versieren, stoelendans, spijkerpoepen, snoepjes memory en taart gooien. Na de leuke, vermoeiende spelletjes was de ochtend en daarmee het kinderpartijtje voorbij. Tijd voor de bevers om weer naar huis te gaan.

Enthousiast geworden van bovenstaand verhaal of wil je meer weten over de scouting? Kijk dan op www.vwvo.nl voor meer informatie of stuur een email naar info@vwvo.nl.

Tags

ScoutingvWvOWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top