Skip to content

Overval woning Wassenaar, politie zoekt getuigen

13 april 201750 second read

Wassenaar – Een 75-jarige man uit Wassenaar werd donderdag ochtend 13 april omstreeks 10.00 uur in zijn woning aan de Lijsterlaan overvallen. Het slachtoffer raakte gewond. De politie zoekt getuigen.

Een kennis van het slachtoffer kwam in de ochtend naar de woning. Zij trof het slachtoffer gewond aan en belde de ambulancedienst. Later bleek dat het om een overval ging. In de woning waren ten tijde van de overval twee kinderen van 7 en 10 jaar oud aanwezig, zij bleven ongedeerd.

Bij de overval waren in ieder geval twee personen betrokken. Een getuige heeft in de omgeving van de woning een witte bestelbus gezien.

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Ook wil de politie graag informatie hebben over de witte bestelbus, maar ook andere informatie kan van belang zijn. Misschien heeft U de witte bestelbus rond 13 april gezien in de omgeving van de Lijsterlaan of heeft u andere informatie, neem dan contact op met de Districts-recherche van Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem, dan via 0800-7000.

Tags

PolitieWassenaarWoningoverval
Gerelateerde artikelen
Back To Top