Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 16 2017

19 april 20172 minute read

Wassenaar – Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) vind je steeds zo’n 100 openstaande vacatures in het Wassenaarse vrijwilligerswerk. Bij stichtingen en (sport)verenigingen, goede doelen, bij de zorg voor mens en dier, bij culturele instellingen, in het landschapsbeheer, bij onze brandweer, politie en onze reddingsbrigade en nog veel meer. Of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud of hoog- of laagopgeleid bent: Er is voor iedereen passend vrijwilligerswerk. Ga langs bij VCW en ontdek de vrijwilliger in jezelf!

* Coach Sociale Activering (vacaturecode A 117): Sommige mensen hebben wat begeleiding nodig op hun weg naar een betaalde baan. Bijv. omdat zij uit de ziektewet komen of omdat zij willen inburgeren. Heb jij een open en hartelijk karakter en ben je invoelend? Wil jij deze mensen ondersteunen en helpen hun weg te vinden naar de arbeidsmarkt via vrijwilligerswerk? Opleiding voorzien.
* Wie wil in onze mooie Wassenaarse Bibliotheek assisteren bij het uitlenen en terugnemen/-plaatsen van boeken enz. en het ontvangen en wegwijs maken van bezoekers (vacaturecode F 068)?
* Het Dierenhospitaal en de Dierenambulancedienst Den Haag zoekt iemand die hen komt versterken in de meldkamer als Centralist/Telefonist (vacaturecode D 023) gedurende een vast dagdeel in de week. Je bent stressbestendig, nauwkeurig en hebt goede contactuele eigenschappen.
* Sociapb, een vereniging die culturele bijeenkomsten organiseert in de Spaanse taal (lezing, zang, muziek etc.), zoekt een man of vrouw die 1 vrijdag per maand van 11-16 uur de horeca-activiteiten in goede banen komt leiden (vacaturecode M 030)? Kennis van de Spaanse taal niet nodig.
* Stichting Nationale Dierenzorg zoekt een handige persoon die wil helpen het terrein te onderhouden (vacaturecode L 011).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-10.00 uur. Of bezoek het vrijwilligersspreekuur in de bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top