Ga naar hoofdinhoud

W.Z.K. Kamp 2017

21 april 201752 second read

Wassenaar – Ook dit jaar is WZK weer op kamp geweest. Op Goede Vrijdag stond de reis gepland naar Haarlemmerliede waar we in fort Penningsveer verbleven. Hier werden de kinderen afkomstig van de afdelingen wedstrijdzwemmen, waterpolo en diplomazwemmen vermaakt met een 4-daags programma.

Dit jaar stond het kamp in het teken van ‘space’, oftewel een ruimtereis. De kinderen hebben spelletjes gedaan in dit thema en konden hiermee punten verzamelen. Degene met de meeste punten is de winnaar geworden van dit kamp. Door de prachtige locatie met eigen bos, speelveld en twee roeiboten die gebruikt mochten worden was het erg genieten. Ook het weer was ons gunstig gezind, want we hebben het hele weekend van de zon kunnen genieten.

Dat het weekend wederom een groot succes was, blijkt uit alle leuke reacties die we ontvangen hebben. Namens alle deelnemers willen we Kluswijs van Veen bedanken voor het mede mogelijk maken van het kamp en Bagel Alley voor de overheerlijke oreo-taart. We kijken nu alweer uit naar de organisatie van het volgende kamp! Maar eerst… uitrusten.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top