Skip to content

Meisjes C3 Kieviten succesvol

26 april 20172 minute read

Wassenaar – Sinds we 2 weken geleden een positief wedstrijdverslag gepubliceerd hebben over Kieviten meisjes C3, stroomden de aanvragen binnen voor het spelen van een wedstrijd tegen dit team vanuit binnen- en buitenland. Want wie wil er nu niet spelen tegen een team waar alleen maar leuke dames inzitten, lekker hockeyt, positief én succesvol is.

Want zoals Ali B het zo mooi in The Voice of Holland verwoordde: succesvol ben je als je plezier maakt.

Zo kwam ook de aanvraag binnen van de Bancroft School, een Engelse school uit Worcester, die in Nederland een aantal clubs wilde bezoeken. De meiden en hun coaches maakten de oversteek om een bezoek te brengen aan onze gezellige familieclub. Zij logeerden in Rotterdam en hadden daar ook al een aantal wedstrijden gespeeld. Onze dames waren er ook helemaal klaar voor! Het was een bijzonder leuke wedstrijd waar beide teams aan elkaar gewaagd waren. De Kieviten dames deden het goed, maar konden net geen weerstand bieden tegen de fanatieke Engelse dames, waarvan een aantal meiden hoog hockeyde in de Engelse competitie. De sfeer was goed en sportief, met een 2-0 eindstand voor het Engelse team. In de 3e helft konden alle dames genieten van een Nederlandse traditie: een schaal met “bitterballs”. Oftewel het was een geslaagde avond! Well done ladies!

Tags

HockeyKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top