Skip to content

Sponsorloop Mini-Roparun achter de v.m. Wethouder Huibregtseschool aan de Burmanlaan

29 april 20172 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 13 mei a.s. organiseert het Roparunteam 173/éénxfflopen van 11 tot 17 uur een Mini-Roparun op het grasveld achter de v.m. wethouder Huibregtseschool aan de Burmanlaan. Het terrein wordt ook wel het Huibrechtsepark genoemd. (zie flyer).

Aan deze Mini-Roparun kunnen jong en oud een uitgezet parcours van 500 meter afleggen. Zij lopen daarmee over de route van de ROPARUN, de estafetteloop van Parijs/Hamburg naar Rotterdam. Een afstand van 522/560 km dat nonstop wordt afgelegd.

Met deze estafetteloop, waaraan het team 173/éénxfflopen meedoet, wordt geld ingezameld voor mensen met kanker. Het gaat hier om mensen met kanker die paliatieve zorg verdienen. Dat wil zeggen zorg voor mensen die wellicht niet meer beter worden, maar voor wie de kwaliteit van hun leven wordt verbeterd door de acties van de Stichting Roparun, die o.a. aan talloze ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en hospices gelden schenkt.

De deelnemers kunnen zich per ronde laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen, buren, dorpsgenoten en zo geld binnenhalen voor de Roparun.
Op een groot bord staat de route van de Roparun aangegeven. Het team 173/éénxfflopen doet ook mee en houdt eveneens bij hoeveel kilometer de lopers/sters hebben afgelegd. Het team hoopt natuurlijk dat de deelnemers/sters de ruim 500 km van de Roparun volbrengen.

Op het terrein is voor de kinderen een springkussen, er is een kleine vlooienmarkt en voor de inwendige mens een broodje worst.

Het team 173/éénxfflopen neemt voor de derde keer deel aan de Roparun. De start is op 3 juni a.s. in Parijs en de finish op de Coolsingel in Rotterdam op Pinkstermaandag 5 juni 2017.

Maar eerst de Mini-Roparun op het grasveld achter de v.m. Wethouder Huibregtseschool aan de Burmanlaan oftewel op het Huibrechtsepark.

Doe ook mee en steun team 173/éénxfflopen en de Roparun.

Tags

EénxfflopenRoparunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top