Skip to content

IVN Wandeling in Koninklijk Landgoed De Horsten

8 mei 201742 second read

Wassenaar – Met de gids van IVN je zintuigen gebruiken om alle facetten van de natuur te bekijken, te beluisteren en op te snuiven. De IVN gids kan je alles vertellen over Koninklijk Landgoed De Horsten in Wassenaar en zal daarbij uitgebreid ingaan op planten, bomen en vogels. In dit prachtige jaargetijde zal je hiervan een overvloed aantreffen.

Loop mee en geniet van de natuur zo dichtbij de stad. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen en vindt plaats op zondag 14 mei. Om 10 uur verzamelen we bij de ingang aan de Papeweg in Wassenaar. Entree voor het gebied is 1 Euro.

Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of Monique van den Broek tel. 070 3858676.
IVN-wandelingen zijn voor een ieder toegankelijk, zijn gratis en duren 1,5 tot 2 uur. Aanmelden is niet nodig. De wandeling gaat altijd door
Zie voor het hele programma www.ivndenhaag.nl.

Tags

de HorstenIVNWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top