Skip to content

5e Poldercross Wassenaar!

17 mei 20172 minute read

Wassenaar – De stichting Spelenderwijs Wassenaar, bekend van de Wassenaarse sport- en speldagen, organiseert op vrijdagavond 23 juni de 5e Wassenaarse poldercross. Al 5 jaar werken talloze vrijwilligers aan dit leuke evenement bij boerderij Den Hollander. Elk jaar was anders, maar een ding wat zeker was, is dat het elk jaar een feest was voor jong en oud. Aan deze jubileumeditie moet je gewoon meedoen! Naast een spectaculair parcours, zal er ook een verrassing op ons feestje langskomen.

De jeugd zal om 18.15 starten, daarna is het de beurt aan de recreanten en de wedstrijdlopers sluiten de cross af. We hebben ook nog een prijs voor de best verklede lopers. Er is bij de boerderij genoeg te eten, drinken en te zien! Als je niet kan meedoen, kan je altijd natuurlijk nog komen kijken.

Zaterdag 20 mei is de laatste kans om je in te schrijven voor dit evenement. Tussen 10.00-11.00 kan je bij de scouting van Woesik (Van Duivenvoordelaan 560) je aanmelden. De kosten zijn 7 euro.

Dit jaar staan we zondag 21 mei ook op Wasshapping! Naast stichting Spelenderwijs zullen nog veel meer vrijwilligersorganisaties, verenigingen, kunstenaars etc. zich presenteren aan een groot publiek. Vanaf 12.00 tot 16.00 kunt u zich op dit festival ook voor de 5e Poldercross inschrijven.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.spelenderwijswassenaar.nl of zoek ons op Facebook.

Tags

PoldercrossSpelenderwijsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top