Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 20 2017

18 mei 20172 minute read

Wassenaar – Stichtingen, (sport)verenigingen, zorgorganisaties, dierenopvang, natuurbeheer, goede doelen, hulpdiensten zoals politie, brandweer en reddingsbrigade: voorbeelden van onmisbare instanties die zorgen voor extra kwaliteit in onze samenleving. Maar ook organisaties die zich bezig houden met bijv. cultuur en evenementen zijn van grote waarde. Zij zorgen voor verbinding en net dat beetje extra dat het leven van ons allemaal mooier, zorgzamer, veiliger en leuker maakt. En zonder vrijwilligers wordt die kwaliteit onbetaalbaar. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 openstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

* Wie ondersteunt het Wassenaarse Rode Kruis als IT-er (vacaturecode H 061) bij het beheer van de website, Facebook en bij de ontwikkeling van drukwerk?
* Bij Zorgboerderij Oliehoek vinden mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding. Wie wil een jonge hulpboer met een beperking op woensdag van de boerderij naar huis brengen in zijn of haar auto (vacaturecode C 016)?
*Dierenhulp zonder Grenzen vangt o.a. verwaarloosde buitenlandse honden en katten op. Zij zoeken geduldige en diervriendelijke gastgezinnen die tijdelijk deze mishandelde dieren willen opvangen (vacaturecode D 020). Ook is er plaats voor een Buitendienstmedewerker (Vacaturecode D 021) die onderzoekt of de opvangplaats en het opvangdier een goede match zijn. Om de Stichting de nodige bekendheid te geven en de nodige fondsen te werven wordt ook naarstig gezocht naar een Evenementenorganisator (vacaturecode E 032) en een Fondsenwerver (vacaturecode G 046).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Openingstijden ma t/m vr van 09.30 tot 12.00 uur. Of bezoek het vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top