q Vaarvakantie van UIT-BUREAU WASSENAAR weer een groot succes - Wassenaarders.nl Skip to content

Vaarvakantie van UIT-BUREAU WASSENAAR weer een groot succes

23 mei 201745 second read

Wassenaar – Van 7 t/m 12 mei organiseerde UIT-BUREAU WASSENAAR een Vaarvakantie op het schip de Prins Willem Alexander. Aan boord waren 46 gasten en 23 vrijwilligers/medewerkers. Dit keer ging de reis van Zwolle-Hindeloopen-Texel-Alkmaar-Zaandam en we meerden af in IJmuiden. Het weer was perfect, regelmatig een zonnetje waardoor de terrasjes goed bezocht werden. Op Texel was er voor iedereen een eiland tour. De gids vertelde enthousiast over het eiland.

We willen de sponsoren bedanken die deze reis mede mogelijk gemaakt hebben. Ook de bemanning van de Prins Willem Alexander en de vrijwilligers/medewerker bedanken wij voor hun inzet.

In september organiseert het UIT-BUREAU weer een Vaarvakantie. Van 10 t/m 15 september doen we de volgende plaatsen aan. Deventer, Arnhem, Zaltbommel, Rotterdam. We schepen in Kampen in en we meren af in Sliedrecht. Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie; www.uitbureauwassenaar.nl. Wij ontmoeten u graag op een van onze vakanties.

Tags

UIT-BureauVaarvakantieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top