Skip to content

Schrijf je nu in voor de 10de Wassenaarse Avond4Daagse!

24 mei 20172 minute read

Wassenaar – Hierbij een oproep aan alle kinderen (& ouders) die zin hebben in vier avonden beweging! Want de inschrijving voor de Wassenaarse Avond4Daagse 2017 is van start gegaan. Je kunt nu bij LJ Sport in de Langstraat het inschrijfformulier voor dit fantastische event, ophalen. Ingevulde aanmeldingen kun je daar ook weer inleveren. Na betaling van € 5,- contant, ontvang je de stempelkaart. Voor de hele snelle aanmelders kan het inschrijfformulier ook gedownload worden via de website. Ook dan ontvang je bij LJ Sport na betaling de stempelkaart.

Data: Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni 2017
Starttijd: Iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur
Afstanden: 2.5, 5 of 10 km
Herinnering : Avondvierdaagse medaille

Volg ons voor het laatste nieuws via https://www.facebook.com/wassenaarseavondvierdaagse en via www.avond4daagse-wassenaar.nl.

Organisatie
In 2008 richtte de Ronde Tafel Wassenaar de Stichting Avondvierdaagse Wassenaar op. De Avond4daagse vond toen al een aantal jaren niet meer plaats. De heren van de Ronde Tafel vonden dit een gemis voor ons dorp en hebben de handen in één geslagen. Vanaf het begin is de Avond4daagse een evenement voor en door Wassenaarders. Om de verbinding met ons dorp nog beter te verankeren, is de organisatie uitgebreid met de dames van Ladies’ Circle Wassenaar. Daarmee zijn de Ronde Tafel en de Ladies’ Circle dit jaar gezamenlijk verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van dit evenement.

Tags

AanmeldenAvondvierdaagseWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top