Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 21 2017

24 mei 20172 minute read

Wassenaar – Waarom is vrijwilligerswerk zo leuk en belangrijk? Omdat vrijwilligers vaak zorgen voor “de kers op de taart”. Vrijwilligers realiseren nét dat beetje extra dat ons leven mooier, zorgzamer, gemakkelijker, dier- en milieuvriendelijker, sportiever, veiliger enz. enz. maakt. Kortom: leuker maakt en betaalbaar houdt! Of je nu veel of weinig tijd hebt, er is vrijwilligerswerk voor iedereen. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en ontdek je vrijwilliger in jezelf. Bekijk ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar en omgeving.

* Op zaterdag 9 september doet ook Wassenaar weer mee aan de Open Monumentendag. Wie werkt mee als gids (vacaturecode F 072) op deze dag en toont het cultureel erfgoed van ons mooie dorp aan geïnteresseerden? Voorbereidingstraject voorzien.
* Bij Scouting Van Wassenaer van Obdam zijn nieuwe enthousiaste stafleden (vacaturecode E 022) altijd welkom. Wie helpt mee gezonde en leuke (buiten)activiteiten voor een bepaalde speltak (Bevers, Welpen, Landscouts, Zeeverkenners en Explorers) te bedenken en organiseren?
* Zorginstelling SWZ Willibrord kan versterking gebruiken. Wie wil af en toe met een van de bewoners iets gezelligs ondernemen (wandelen, winkelen, koffiedrinken) als bezoekvrijwilliger (vacaturecode A 043) of helpt zo nu en dan maaltijden of koffie uurtjes op te luisteren door extra aandacht te geven aan bewoners (vacaturecode A 103). Je maakt een wereld van verschil.
* Stichting Allegoeds zorgt voor een vakantieweek voor ouderen in een Nederlands hotel als zij dit om uiteenlopende redenen zelf niet meer kunnen organiseren. Ben jij verpleegkundige? Help mee als Zorg coördinator (vacaturecode K 011)? Je geeft een week lang leiding aan een groep vrijwilligers en gezamenlijk draag je zorg voor het (medisch) welzijn van de gasten. Of zet je in als vrijwillig verpleegkundige of ziekenverzorgende tijdens een van de vakantieweken (vacaturecode K 012).

Meer informatie bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in ons dorp. Ga vrijblijvend langs in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Of kom naar het vrijwilligersspreekuur in de bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top