Skip to content

Hemelvaart fest succes, beide pinksterdagen rond de stoeterij

29 mei 201753 second read

Wassenaar – Luierend op een zonnige Hemelvaart genieten van een medley van musical songs, een boerenlunch, rijtoer en bezigheden op de Stoeterij. Het was een succes. Deze dagen worden ook weer heerlijke private rijtoeren voor gezelschappen gemaakt. Op Eerste Pinksterdag rijden van 12:45-16:15 de rijtuigen met trekpaarden tussen parkeerplaats natuurreservaat “Lentevreugd” en Stoeterij.

Besluit zelf hoe lang U blijft. In landelijke sfeer luisteren naar Keltische-, Oud-Engelse, country- en lichte popmuziek. Miny Verberne, actrice, deelt haar mijmeringen. Derk van der Vecht laat zijn enorme zeearend vliegen en geeft een prachtige AERO MUSICAL SHOW mits redelijk weer. Diorama’s “boerenland” en “houthakkerswedstrijd”. Draaiorgels van de Stoeterij. Drankjes, en lichte informele boerenlunch “GreenWoods Salade Hussarde” (salade- en worstbuffet, en lekkernijen) inbegrepen. Op Tweede Pinksterdag een mooie rijtoer tussen parkeerplaats Berkhei en Kasteel Oud-Wassenaar. Heen- of terugreis autovervoer. In kasteel speelt BIG BAND van de charismatische bandleider Frits Landesbergen bekende nummers uit de twintiger tot vijftiger jaren. Vrolijke jazz maar ook wat rock. Drankjes ter plekke voor eigen rekening. Reservering http://www.gippp.nl/eerstepinksterdag4juni2017/ http://www.gippp.nl/tweedepinksterdag5juni2017/

Tags

HemelvaartStoeterijWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top