Skip to content

Wethouder Blommers maakt Beatlesspecial bij Midvliet

29 mei 201759 second read

Wassenaar – Op 1 juni is het exact vijftig jaar geleden dat ‘Sgt. Pepper’s lonely hearts club band’ van The Beatles uitkwam. Het is één van de meest invloedrijke albums uit de muziekgeschiedenis ooit. In 1967 is met dit album de kiem gelegd voor veel dingen die je nog steeds tegenkomt in de popmuziek (zoals het album als geheel en als kunstwerk, maar ook instrumenten en invloeden uit de niet-westerse muziek).

Dertig jaar geleden kwam het album voor het eerst uit op cd. Het was de allereerste cd, die wethouder Freddy Blommers uit Wassenaar kocht. Op dinsdagavond 6 juni zal Freddy Blommers een Beatlesspecial maken bij Midvliet FM. Tussen 21.00 en 22.00 uur zal de Wassenaarse wethouder een uur lang dj zijn in het radioprogramma ‘Microfoon Open’. De muziek van The Beatles staat centraal en u hoort veel informatie. Daar zitten ongetwijfeld zaken bij die u nog niet wist, maar die Freddy Blommers moeiteloos uit zijn geheugen opdiept.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.nl.

Tags

Freddy BlommersMidvlietWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top