Skip to content

Amnesty Boekenmarkt dit jaar in Wassenaar

31 mei 20172 minute read

Wassenaar – De jaarlijkse boekenmarkt van Amnesty International Voorschoten/Wassenaar wordt dit jaar gehouden van 21 tot en met 25 juni in de Basisschool Den Deyl in Wassenaar. Vanaf 31 mei kunt u hier boeken brengen die het waard zijn nog door iemand anders te worden gelezen.

De boekenmarkt van Amnesty International is bekend vanwege een groot aanbod van mooie en soms unieke boeken, goed gesorteerd op onderwerp en schrijver. Om er een geslaagde markt van te maken hebben we veel boeken nodig. Er is al heel wat ingebracht. Maar we kunnen nog veel meer boeken gebruiken om straks iedereen gelukkig te maken met nieuwe aanwinsten. En veel verkochte boeken betekent ook een mooie opbrengst voor Amnesty International.

Inleveren van boeken
U kunt uw overtollige maar verkoopbare boeken van woensdag 31 mei tot en met zaterdag 17 juni brengen op het adres van Basisschool Den Deyl: Middelweg 33, 2241 AN Wassenaar. U bent welkom op iedere dinsdag- en vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en iedere woensdag en zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. We nemen geen encyclopedieën, school- en bibliotheekboeken, kapotte boeken, tijdschriften, cd’s, lp’s, videobanden en dvd’s in. Tientallen vrijwilligers sorteren de komende weken alle ingebrachte boeken.
Méér informatie op www.aivw.nl onder ‘nieuws’. of via wim.ruitenberg@xs4all.nl (Wassenaar) of kittyzeelt@hotmail.com (Voorschoten).

Extra verkoopdag
Dit jaar is er voor het eerst een extra verkoopdag. U heeft eerste keuze op woensdag 21 juni van 12.00 tot 21.00 uur

Tags

Amnesty InternationalBoekenmarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top