q Amnesty boekenmarkt dit jaar in Wassenaar - Wassenaarders.nl Skip to content

Amnesty boekenmarkt dit jaar in Wassenaar

12 juni 20172 minute read

Wassenaar – Dat boek vinden waar je al zo lang naar zoekt. Of wat fijne lectuur voor de vakantie op de kop tikken. En dat allemaal voor kleine prijzen. Daarvoor moet je bij de boekenmarkt van Amnesty International Wassenaar/Voorschoten zijn. De markt wordt dit jaar gehouden van 21 tot en met 25 juni in de basisschool Den Deyl, Middelweg 33, 2241 AN Wassenaar.

In de afgelopen weken zijn door de inwoners van Wassenaar en Voorschoten heel veel boeken ingeleverd. Romans en thrillers, maar ook prachtige boeken over kunst, koken, tuinieren en techniek. Er zijn ruim dertig rubrieken. Bij romans en thrillers zijn de boeken zoals altijd op alfabet gesorteerd.

Wie de eerste keuze wil, is dit jaar al op woensdag 21 juni vanaf 12.00 tot 21.00 uur welkom. Op donderdag 22 juni en vrijdag 23 juni kun je terecht van 10.00 tot 21.00 uur. Zaterdag 24 juni is de boekenmarkt van 10.00 tot 17.00 uur, zondag 25 juni van 13.00 tot 17.00 uur. Op zondag worden alle dan nog aanwezige boeken verkocht voor de helft van de prijs. En de boeken die dan nog over zijn gaan naar diverse kringloopwinkels in de regio. Zo blijven alle boeken behouden voor het goede doel.

Deze boekenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Wassenaar, Bouwmensen Delft en Aannemersbedrijf Th. Remmerswaal in Wassenaar.

Tags

Amnesty boekenmarktBoekenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top