Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 24 2017

12 juni 20172 minute read

Wassenaar – Heb jij al vakantieplannen? Of blijf je dit jaar lekker thuis in eigen land? Misschien is dit het moment om je op vrijwilligerswerk te oriënteren? Er is voor iedereen passend vrijwilligerswerk. Of je nu veel of weinig tijd hebt, hoog- of laagopgeleid, jong of oud, werkend, werkeloos, afgekeurd of gepensioneerd bent. Zet je talenten in om ons dorp, onze samenleving, onze wereld een beetje mooier, zorgzamer en leuker te maken. Samen houden we onze kwaliteit van leven op peil en betaalbaar. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

* Zet je in voor de collecte van het Rode Kruis Wassenaar. Collecteer een paar uur in je buurt tijdens de actieweek van 18 tot 24 juni a.s. (vacaturecode G 041).
* Breng kinderen liefde voor de natuur bij. Word Wachter (vacaturecode D 011) bij het Project “Het Bewaarde Land”. Leid kinderen 3 dinsdagen op rij rond in ons mooie Meijendel.
* Zorginstelling SWZ kan altijd extra ondersteuning gebruiken bij de dienstverlening. Help jij de maaltijden op de psychogeriatrische afdeling gezellig maken (vacaturecode A 092)? Of breng sfeer bij de broodmaaltijd in een van de huiskamers (vacaturecode A 110). Of schep sfeer en verbind als gastvrouw/-heer in het ontmoetingspunt Sophieke waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten (vacaturecode A 095). Help eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen voorkomen.
* De Vrijwilligerscentrale zoekt versterking voor haar Klussendienst. Heb jij 2 rechterhanden? Wil jij, samen met je collega’s, kleine klussen van maximaal een dagdeel verhelpen bij dorpsbewoners met een kleine portemonnee (vacaturecode L 012).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2 en bekijk de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o. Bel 511 31 33 of stuur een mail naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen op het gemeentehuis of de bibliotheek. Of kom langs op het vrijwilligersspreekuur in de bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top