Skip to content

5e Poldercross Wassenaar!

14 juni 201739 second read

Wassenaar – Aanstaande vrijdag 23 juni is het zover. De 5e Poldercross zal dan starten! Inschrijven kan helaas niet meer, maar u kunt uiteraard de ruim 300 kinderen en volwassen aanmoedigen om het 4 kilometer lange parcours uit te lopen. Let wel op dat de tijden gewijzigd zijn. De jeugd start om 18.30 en de recreatie-/wedstrijdlopers zullen om 19.30 starten. De start en finish zal bij boerderij Den Hollander (Ammonslaantje) zijn. Er is bij de boerderij genoeg te eten, drinken, muziek en te zien! Dit jaar hebben we natuurlijk ook nog een prijs voor de best verklede lopers. Al met al belooft de jubileumeditie een groot feest te worden. Dat mag u niet missen! Dus kom vrijdag 23 juni kijken!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.spelenderwijswassenaar.nl of zoek ons op Facebook.

Tags

PoldercrossSpelenderwijsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top