Skip to content

Bloemen en planten voor Muizenplein Wassenaar

16 juni 20172 minute read

Wassenaar – Op woensdag 14 juni was het dan zover. Na eerder al de aarde rond de bomen in de straat te hebben voorzien van kleurrijke beplanting, hebben de bewoners van het Muizenplein nu ook het pleintje opgeknapt. Wethouder Doorn heeft hen daarbij de helpende hand geboden. In het kader van het project ‘Meedoen met groen’ ondersteunt de gemeente Wassenaar dit initiatief van harte. De nieuwe beplanting heeft natuurlijk wel enig onderhoud nodig, maar dat vinden de bewoners geen enkel probleem. Ook daar zullen ze met elkaar voor zorgen.

Meedoen met groen
Hoe groener de omgeving, hoe beter het is voor mens, dier en natuur. Meer grond en planten zorgen er ook voor dat het regenwater snel kan worden afgevoerd en straten minder snel blank komen te staan. Kan het plein of plantsoen op de hoek van uw straat wel wat meer kleur gebruiken of heeft u zin en tijd om samen met uw buren een stukje groen te onderhouden,? Dan kunt u ‘Meedoen met groen’.

De gemeente helpt u met de uitvoering en de aankoop van de planten. U neemt het onderhoud van het groen voor uw rekening. Meer informatie over het project vindt u op www.wassenaar.nl. Ook kunt u contact opnemen met de gemeente via groen@wassenaar.nl of telefonisch via 14071.

Tags

BeplantingBloemenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top