Skip to content

Sterre Tuunter (13 jaar) Nederlands kampioen met regionale selectie regio Den Haag

19 juni 201730 second read

Wassenaar – Dit weekend kwam softbalster Sterre Tuunter (13 jaar) uit in de regionale selectie voor regio Den Haag bij de Nederlandse kampioenschappen in Hoofddorp. Zaterdag won Sterre, die op haar vijfde is begonnen bij de jeugd van svWassenaar, alle poulewedstrijden.

Zondag heeft Sterre als werpster de halve finale volledig uitgegooid en na winst volgde een uitstekende zinderende finale en haalde daarmee het kampioenschap binnen. Sterre en haar team South-West Thunders gaan deze zomer namens Nederland naar het EK. De softbalsters van svWassenaar en HSV Catch, waar Sterre tegenwoordig speelt, hebben een samenwerkingsverband waardoor Sterre regelmatig samenspeelt met de meiden van svWassenaar.

Tags

SoftbalSterre TuunterWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top