Skip to content

Groot Deijleroord organiseert een bridge- en klaverjas- en scrabble avond

27 juni 201734 second read

Wassenaar – Ontmoet uw buurtgenoten bij een spelletje bridge of klaverjas of scrabble. Op donderdag 29 juni a.s. organiseert Wijkgemeenschap Groot Deijleroord een bridge- en klaverjas en scrabble avond voor wijkbewoners, waarbij het vooral om de gezelligheid gaat. Inloop vanaf half acht met koffie, thee en wat lekkers. We spelen vanaf 20.00 uur tot ca 22.00 uur, zodat na afloop nog gelegenheid is om wat na te praten, onder het genot van een glas met wat hartigs er bij. In verband met de maximale bezetting van de zaal, verzoeken wij u om u vooraf aan te melden op ons emailadres grootdeijleroord@gmail.com., of per telefoon: 06 51 35 9334. De avond, inclusief drankjes etc., wordt u aangeboden door de wijkgemeenschap.

Tags

Groot DeijleroordSpelletjesWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top