Skip to content

Wassenaarse Salon IX

4 juli 20172 minute read

Wassenaar – De officiële opening vindt aanstaande vrijdag plaats om 17.00 uur in Raadhuis de Paauw en wordt verricht door Astrid Dekker, voorzitter Stichting Wassenaarse cultuurprijs. Deze feestelijke opening wordt opgeluisterd door het Klarinetensemble van Muziekvereniging Excelsior.

Evenals voorgaande jaren wordt er in de tuin van de Paauw een pop-up kunstwerk gebouwd door kunstenaars die deelnemen aan de Wassenaarse Salon. Het thema is “ VRIJE VOGELS”. Voor ons vooralsnog een verrassing met hoevelen en in welke vorm deze zwerm vogels op het grasveld neerstrijkt.

In de zalen van Raadhuis de Paauw worden tijdens deze Wassenaarse Salon een grote diversiteit aan kunstdisciplines getoond. U bent van harte uitgenodigd om vrijdag tijdens de opening of één van de andere openingsdagen langs te komen om de vele schilderijen, tekeningen, grafiek, sieraden, objecten, beelden, keramiek, foto’s, sieraden en mixed media te bekijken. Ook binnen de Wassenaarse Kunstgroep wordt in zeer uiteenlopende stijlen gewerkt- van realistisch naar de natuur tot volledig abstract en van ingetogen kleurgebruik tot zeer kleurrijk-. De tentoonstelling is van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur te bezichtigen. De eigen galerie in de Molen is gedurende deze zomertentoonstelling gesloten.

Deelnemende kunstenaars aan deze 9e Wassenaarse Salon zijn: Amoretta, Max Boekholt, Hélene Courrier, Dons van der Gronden-Deppe, Hans Gussekloo, Marianne Hartemink, Irma den Hartog, Erik van ’t Hof, Charles Hubert, Frans Kokshoorn, Goke Leverland, Cea Maat, Letty Muntjewerf, Truus Oele- Apon, Ina Orbaan, Elke Pichler, Harma de Pont, Leo Ravensbergen, Ada Sier, Mariska Toetenel, Ellen van Toor, Jolanda Verdegaal en Brigitte Wawoe.

Er is mogelijkheid tot aankoop van werk. Tijdens het weekeinde van de opening wordt 10% korting verleend.

Tags

ExpositieWassenaarWassenaarse Salon
Gerelateerde artikelen
Back To Top