Ga naar hoofdinhoud

Vijf talentvolle strijkers in de Dorpskerk

8 augustus 201731 second read

Wassenaar – Zaterdag, 12 augustus, komt het ‘Quattro Formaggio’ naar Wassenaar om een concert te geven in de serie Promenadeconcerten. Het zijn vier talentvolle strijkers (1e viool, 2e viool, altviool, cello), die vroeger in het Nederlands Studenten Orkest hebben gespeeld. Zaterdag worden zij aangevuld met een extra cellist. De vier strijkers (jonge dames) spelen het 1e deel van het mooie ‘Kwintenkwartet’ van Haydn. Daarna voeren zij, mèt de 2e cellist, het 3e deel uit van het beroemde ‘Cello kwintet’ uit van Franz Schubert. Eèn van de mooiste kamermuziek stukken uit de 19e eeuw. Vijf klankvolle strijkers in de fraaie akoestiek van onze Dorpskerk !

Tags

PromenadeconcertQuattro FormaggioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top