Skip to content

Maandagmorgen trapten ongeveer 500 kinderen af voor de Sport- en Speldagen 2017

14 augustus 201730 second read

Wassenaar – De Sport- en Speldagen zijn al 21 jaar 3 dagen lang één Wassenaars feest voor klein en groot! Een aantal actieve Wassenaarders met jarenlange ervaring op het gebied van sport en spel laat de Wassenaarse jeugd kennismaken met leuke en spannende activiteiten.

Spelenderwijs is altijd op de maandag, dinsdag en woensdag (9.30 uur tot 16.30) tijdens de laatste week van de zomervakantie van de Wassenaarse basisscholen (groep 3 t/m 8) en de middelbare school (klas 1 t/m 3). De Wassenaarse Sport- en Speldagen gaan altijd door! Bij slecht weer is er een alternatief binnenprogramma. Daarnaast maakt Spelenderwijs gebruik van wel ruim 100 vrijwilligers en meerdere Wassenaarse locaties.

Tags

SpelenderwijsSport- en speldagenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top