Skip to content

Vechtpartij met goede afloop in Café Rooie Cor

20 augustus 201736 second read

Wassenaar – Zaterdagmiddag vond er een vechtpartij plaats in Café Rooie Cor aan de Oostdorperweg. Mannelijke en vrouwelijke bargasten gingen met elkaar op de vuist. Al dan niet gewapend met een bierglas. De exploitant van Rooie Cor keek lachend toe.

Het waren namelijk geen gewone bargasten maar leden van Krav Maga 360 Leiden en Defense and Fighting Tactics Zoetermeer op zomerkamp. Onder leiding van de Wassenaarders Arno Grundeken en Harold van Haastregt werd een “barfight” in scene gezet. Er werd bijvoorbeeld geoefend in het afslaan van een aanval met een kapot bierglas.

Krav maga (Hebreeuws: קרב מגע, contactgevecht) is een verdedigingskunst die zijn oorsprong heeft in Hongarije en verder ontwikkeld is in Israël. De oprichter van de beweging is de Hongaars-Israëlische Imi Lichtenfeld.

Tags

Café Rooie CorVechtpartijWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top