q Wishful Singing - Wassenaarders.nl Skip to content

Wishful Singing

21 augustus 20172 minute read

Wassenaar – Op 8 september 2017 openen zij het concertseizoen van MusiCultura in Voorschoten: Wishful Singing, een vocaal ensemble bestaande uit 5 zangeressen. Met hun loepzuivere klassiek geschoolde stemmen als enige instrument en met hun weergaloze podiumexpressie brengen zij hun programma “Time Travels”. Dat bestaat uit in totaal 18 werken, waarvan de oudste dateert van het begin van de 16e eeuw en de jongste van eind 20e – begin 21e eeuw; van Giovanni Domenico da Nola (1510 – 1592) tot John Lennon (1940 – 1980).

Een avond female a cappella door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. Anne-Christine Wemekamp (1e sopraan), Maria Goetze (2e sopraan), Marjolein Verburg (mezzosopraan), Annemiek van der Ven (1e alt) en Marjolein Stots (2e alt) combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Ogenschijnlijk moeiteloos en eenvoudig, gepassioneerd in ieder gebaar en in iedere klank, avontuurlijk van begin tot eind. Wishful Singing treedt op in de grote Nederlandse zalen en maakte al tournees naar diverse Europese landen, Amerika en Japan.

Ook dit optreden wordt georganiseerd door MusiCultura. Datum: 8 september 2017. Locatie: “Het Kruispunt”, Schoolstraat 2 te Voorschoten. Aanvang: 20.15 uur. De toegangsprijs bedraagt € 20,00. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang. Toegangskaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij de Daily Shop (Schoolstraat 13, Voorschoten). Reserveren via www.musicultura.nl.

Tags

MusiCulturaWassenaarWishful Singing
Gerelateerde artikelen
Back To Top