Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 34 2017

25 augustus 20172 minute read

Wassenaar – Wil je vrijwilligerswerk gaan doen, maar heb je nog geen idee wat bij jou zou passen? Op de website www.vrijwilligerswerk.nl/doe-een-vrijwilligerstest kun je testen wat voor soort vrijwilligerswerk geschikt is voor jou. Of ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2 en laat je voorlichten over de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar en omgeving. Ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit het aanbod

*Als Taalvrijwilliger (vacaturecode H 063) verander je levens. Heb je gevoel voor taal en wil je anderen helpen? Leer vluchtelingen, migranten of expats onze taal beter te spreken/schrijven in het Taalhuis van de Bibliotheek.
*De collecte van de Nierstichting vindt plaats van 17-24 september a.s. Wil jij een paar uur collecteren (vacaturecode G 035) in een Wassenaarse wijk voor dit goede doel?
*De Vrijwilligerscentrale heeft plaats voor een consulent (vacaturecode B 068). Help jij mensen verder bij hun oriëntatie op vrijwilligerswerk en probeer jij hen te “matchen” met een van de uitstaande vacatures gedurende een dagdeel per week?
*Jongeren tussen 17 en 30 jaar kunnen via Erasmus+Jeugd zich gedurende 2 tot 12 maanden full time verbinden aan een gesubsidieerd Europees vrijwilligersproject (vacaturecode K 005). Kijk op www.erasmusplus.nl voor de mogelijkheden en de informatiebijeenkomsten.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Kom naar het vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur. Of vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top