Skip to content

Politie beëindigt illegaal strandfeest

27 augustus 201732 second read

Wassenaar – Vrijdagavond laat kreeg de politie melding van een illegaal strandfeest op het Wassenaarse strand naast de Kust Zeil Vereniging Wassenaar. De groep van ongeveer 120 jongeren hadden zich in een duinpan geïnstalleerd met genoeg eten, drinken en diverse kampvuurtjes. De feestgangers waren afgekomen op een oproep op Facebook.

Omdat er gevaar was voor een duinbrand en er geen vergunning was afgegeven voor dit samenzijn verzocht de politie de feestgangers het strand te verlaten. Twee tafeltjes die zonder toestemming van een terras van een strandpaviljoen waren meegenomen werden teruggehaald door personeel van de horecagelegenheid. Een exploitant: “Ik ben blij met het kordate optreden van de politie.”

Tags

PolitieStrandfeestWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top