Skip to content

Nieuwe lokale politieke partij

10 september 201736 second read

Wassenaar – Wat Wassenaar Wil en Passie voor Wassenaar hebben op 12 april van dit jaar een persbericht doen uitgaan waarbij melding werd gemaakt van een samenwerking tussen beide partijen. Nu kunnen beide partijen met trots aankondigen dat op j.l. 27 juli de notariële akte is verleden teneinde de nieuwe lokale politieke partij : LOKAAL WASSENAAR ! op te richten.

Vrijdag 15 september a.s. zal om 16.00 uur op het bordes van het Raadhuis de Paauw in Wassenaar een persmoment worden gehouden waarbij tevens het logo van de nieuwe partij wordt onthuld. Door bundeling van krachten kunnen wij de belangen van de Wassenaarders nog beter behartigen.

Wij zien met vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 tegemoet.

John May, Wat Wassenaar Wil

Michiel de Ruiter, Passie voor Wassenaar

Tags

Lokaal WassenaarPolitiekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top