Ga naar hoofdinhoud

WZK DG wint eerste competitiewedstrijd

26 september 201750 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag is voor de waterpolospelers en -speelsters va de WZK DG de competitie weer begonnen. Na een zwaar vorig seizoen, zijn ze nu 2ejaars in hun afdeling en een stuk sterker geworden.

Aangevuld met nieuwelingen Otto, Joep en Samuel speelden ze in Leiden tegen de Zijl Zwemsport. WZK begon meteen goed. Binnen een minuut scoorde Merlijn al. Het speel ging over een weer. Beide ploegen creëerden kansen.

Helaas kwam de Zijl terug en op voorsprong. Maar de jongens en meisjes van WZK lieten zich niet van de wijs brengen. Aan het eind van de 2e periode bogen Sanne, Angela en Marit de achterstand om in een 3-5 voorsprong.

De derde en vierde periode werd er goed gespeeld. Er was goed opgelet tijdens de trainingen en besreking. Bram verdedigde goed, Sophia had een aantal mooie reddingen. Uiteindelijk werd de overwinning binnen gesleept met 5-7.

En dat werd natuurlijk goed gevierd. Meteen al een overwinning in de eerste wedstrijd is een uitstekend begin na vorig seizoen.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top